Skip to content

Te Koop: woonhuis Plakselaan 11achter 6681 DS Bemmel

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 425.000,- k.k.

 1. Home>
 2. Woningen>
 3. Koop Bemmel Plakselaan 11achter

Unieke kans, bouw hier uw droomhuis! Prachtige bouwkavel van ca. 25m breed en 50 m diep met de achtertuin grenzend aan waterpartij en op het westen georiënteerd aan de rand van het natuurgebied Lingezegen. U woont heerlijk vrij in het groen en aan het water en toch op loopafstand van het centrum van Bemmel met alle voorzieningen. De kavel grenst aan de nieuwe woonwijk Plaksewei. Op de kavel is het mogelijk 1 vrijstaande woning te bouwen binnen het aangegeven bouwvlak. De stal die momenteel aanwezig is op de kavel mag gesloopt worden (voorkeur Gemeente), dit hoeft echter niet. Hier is ook een mooie garage/berging in te maken alsmede een tuinhuis/overdekt terras met bijvoorbeeld buitenkeuken. Vandaar is er uitzicht over het water en kunt u de zon zien onder gaan.

De te bouwen woning mag een maximum bouwhoogte hebben van 11 meter en een maximum goothoogte van 7 meter. De woning mag een maximale oppervlakte hebben van 250 m2. De woning dient verder op minimaal 3 meter afstand te worden gesitueerd van beide zijden van de bouwperceelgrenzen. Verder dienen er 2 parkeerplaatsen voor eigen gebruikt te worden gerealiseerd op de kavel.

Bemmel ligt gunstig op 10 autominuten van zowel Arnhem als Nijmegen zodat alle denkbare voorzieningen voor handen zijn. Bemmel heeft zelf ook veel voorzieningen zoals sportclubs, zwembad, middelbare scholen gemeenschap en een uitgebreid winkelaanbod. Via de nabij gelegen A15 heeft u een goede aansluiting op het rijkswegennet.

  Kenmerken Plakselaan 11achter

  Overdracht

  Koopprijs€ 425.000,- k.k.
  Aanvaardingin overleg

  Oppervlaktes en inhoud

  Geen eigenschappen

  Bouw

  Bouwvormn.v.t.

  Indeling

  Geen eigenschappen

  Maandlasten

  Ligging Plakselaan 11achter

  Marktcijfers van Lingewaard

  Gemiddelde verkoopprijs in Lingewaard

  Landelijk gemiddelde: € 380.638,-

  Gemiddelde vraagprijs in Lingewaard

  Landelijk gemiddelde: € 467.869,-

  Gemiddelde verkooptijd in Lingewaard

  Landelijk gemiddelde: 53

  Gemiddeld aangeboden in Lingewaard

  Landelijk gemiddelde: 11407

  Gemiddeld aantal verkocht in Lingewaard

  Landelijk gemiddelde: 6569

  Gemiddelde prijs/m2 in Lingewaard

  Landelijk gemiddelde: 2.567

  Vergelijkbaar woningaanbod