Huis kopen Nijmegen met Hermsen Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Nijmegen? Groot gelijk, want het is een prachtige stad. Of je in de binnenstad, aan de bosrand zoals Nijmegen-Oost of de Waalkade wil wonen, Hermsen Garantiemakelaars staat voor je klaar. We zijn op de hoogte van nieuwbouw, bestaande bouw en zelfs huizen die nog niet officieel op de markt zijn. Dit komt door ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de lokale markt. Zie aanbod koopwoningen Nijmegen voor de huizen die nu te koop staan.

Onze begeleiding bij het kopen van een huis in Nijmegen garandeert je niet alleen de perfecte woning, maar ook de beste service. We richten ons namelijk op klanttevredenheid (zie ook onze reviews), zijn altijd bereikbaar, zorgen ervoor dat je weet wat je koopt en plannen bezichtigingen wanneer jou dat uitkomt. Toch niet tevreden? Dan kan je zonder problemen annuleren.

Dit kunnen we beloven, omdat we ons als Garantiemakelaar houden aan onze vijf verkoopgaranties: tevredenheidsgarantie, contactgarantie, zekerheidsgarantie, bezichtigingsgarantie en annuleringsgarantie. Hieronder leggen we uit wat ze inhouden en hoe ze je helpen bij het kopen van een huis in Nijmegen. Met onze hulp koop of verkoop je zonder zorgen je woning.

Tevredenheidsgarantie

In ons Verkoopzekerplan leggen we vooraf onze afspraken vast zodat je weet wat je kunt verwachten. Om verrassingen achteraf te voorkomen maken we duidelijke afspraken met je over wat we gaan doen om je huis te verkopen. Bijvoorbeeld: welke middelen wil je dat we inzetten, welke verkoopprijs vragen we, en op welke momenten evalueren we. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je huis met een goed gevoel verkoopt.

Nadat je het huis in Nijmegen gekocht hebt volgt een tevredenheidsonderzoek. Daarmee blijven we onze service verbeteren.

Contactgarantie

De garantiemakelaars zijn altijd bereikbaar voor al je vragen, zorgen of nieuwe inzichten. Altijd is ook echt altijd. 24/7 staan wij voor je klaar, maar je kunt ook een korte vraag stellen via de site op de live chat. Hier kan je altijd tussen 09u – 21u terecht.

Zekerheidsgarantie

De garantiemakelaar blijft ten alle tijden scherp en zorgt dat eventuele gebreken boven water komen. Waar nodig zorgen we voor een bouwtechnokeuring, eventueel aangevuld met een garantieverzekering.

Bezichtigingsgarantie

Drukke baan en eigenlijk geen tijd voor bezichtigingen? Geen probleem voor Hermsen Garantiemakelaars! Je kan niet alleen doordeweeks tijdens kantoortijden een woning bezichtigen, maar ook in de avond en op zaterdag hebben maken we tijd voor je.

Annuleringsgarantie

Wij doen onze uiterste best om te zorgen dat je tevreden bent en een mooi huis kan kopen in Nijmegen. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan kan je altijd zonder kosten het samenwerkingscontract beëindigen. Wij bieden deze garantie omdat wij geloven in de kracht van onze dienstverlening.

Wil je een uitgebreide uitleg over alle aankoopfases die wij samen doorlopen? Bekijk dan het volgende filmpje, of klik op de link in de vorige zin.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Hermsen Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 024 – 323 32 00 of mail naar info@hermsenmakelaars.nl.

Contact

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaring van: Quinten van den Driesschen

Wij zijn erg tevreden over de kennis, bejegening, snelheid van proces, persoonlijke begeleiding.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9