Over ons

Bij Hermsen Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Hermsen Garantiemakelaars, Uw makelaar in Nijmegen. Niet zomaar een makelaar in Nijmegen. Hermsen Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar. Bent u dus op zoek naar een makelaar in Nijmegen om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar in Nijmegen. Bij Hermsen Garantiemakelaars in Nijmegen helpen wij u graag.

Over Marcel Hermsen

Mijn naam is Marcel Hermsen, 52 jaar en vader van 3 kinderen. Ik begon in 1988 op 22 jarige leeftijd als assistent makelaar in Nijmegen Oost. Na de beëdiging in 1992 tot makelaar heb ik in 1995 het kantoor van mijn mentor als zelfstandig ondernemer voortgezet.

In 1997 kwam er een tweede vestiging in Huissen bij waar mijn broer Erik na zijn beëdiging de dagelijkse leiding over nam. Aan het kantoor in Huissen is ook het verzekeringskantoor van pa Hermsen gekoppeld dat zijn oorsprong vond in 1959. Wij zijn dus een echt familiebedrijf dat hecht aan een goede betrouwbare naam, afspraak is afspraak, de klant staat altijd voorop.
Door de enorme passie voor huizen en woonwensen van mensen spannen wij ons iedere dag met veel plezier in om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en zoveel mogelijk van hun woonwensen te kunnen verwezenlijken. Ik wil graag winnen. Als uw makelaar ga ik er echt voor om voor u het beste resultaat te bereiken. Dat dit lang niet altijd in vijf dagen tussen negen en vijf kan vind ik geen enkel bezwaar. “Wij houden van ons vak en dat merkt u!”

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf mei 2022 tot mei 2023

dagen gemiddelde looptijd

vanaf mei 2022 tot mei 2023

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf mei 2022 tot mei 2023

Ons team Bij Hermsen Garantiemakelaars Nijmegen helpen wij u graag.

Marcel Hermsen

Eigenaar

NVM Makelaar / Taxateur

Jurrien van Stratum

Vastgoedadviseur

Mark Kroes

NVM Makelaar / Taxateur

Romy Janssen-Vink

Commercieel medewerker binnendienst