Over ons

Bij Hermsen Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Hermsen Garantiemakelaars, Uw makelaar in Nijmegen. Niet zomaar een makelaar in Nijmegen. Hermsen Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar. Bent u dus op zoek naar een makelaar in Nijmegen om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar in Nijmegen. Bij Hermsen Garantiemakelaars in Nijmegen helpen wij u graag.

Over Marcel Hermsen

Mijn naam is Marcel Hermsen, 57 jaar  getrouwd met Lizzy en samen zijn wij ouders van 3 inmiddels volwassen kinderen. Ik ben in Huissen geboren en opgegroeid en op mijn 26e in de Remisestraat in Bemmel gaan wonen. Inmiddels wonen we alweer bijna 25 jaar in Ressen met uitzicht op de skyline van Nijmegen. In 1988 ben ik daar op 22 jarige leeftijd als assistent makelaar in Nijmegen Oost begonnen bij Anton Hunink Makelaardij. Na de beëdiging in 1992 tot makelaar-/taxateur heb ik in 1995 het kantoor van mijn mentor als zelfstandig ondernemer voortgezet. Eerst als Hermsen & Hunink Makelaars BV en later als Hermsen Garantiemakelaars.

In 1997 kwam er een tweede vestiging in Huissen bij waar mijn broer Erik na zijn beëdiging de dagelijkse leiding over nam. Aan het kantoor in Huissen is ook het verzekeringskantoor van Herman Hermsen gekoppeld dat zijn oorsprong vindt in 1959. Wij zijn dus een echt familiebedrijf dat hecht aan een goede betrouwbare naam, afspraak is afspraak, de klant staat altijd voorop.
Door de enorme passie voor huizen en woonwensen van mensen spannen wij ons iedere dag met veel plezier in om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en zoveel mogelijk van hun woonwensen te kunnen verwezenlijken. Ik wil graag winnen. Als uw makelaar ga ik er echt voor om voor u het beste resultaat te bereiken. Dat dit lang niet altijd in vijf dagen tussen negen en vijf kan vind ik geen enkel bezwaar. “Wij houden van ons vak en dat merkt u!”

Ons team Bij Hermsen Garantiemakelaars Nijmegen helpen wij u graag.

Marcel Hermsen

Eigenaar

NVM Makelaar / Taxateur

Jurrien van Stratum

Vastgoedadviseur

Romy Janssen-Vink

Commercieel medewerker binnendienst