Huis verkopen in Nijmegen door Hermsen Garantiemakelaars

Er komt veel kijken bij het verkopen van een huis in Nijmegen. Laat je daarom goed helpen door Hermsen Garantiemakelaars. Wij staan 24/7 voor je klaar en helpen je tijdens het verkoopproces. Zonder stress kan jij je nieuwe woning in, want we begeleiden je met elke stap van een huis verkopen in Nijmegen.

Samen doorlopen wij vier fases en bieden wij je een aantal garanties. Dit doen wij om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Zo zorgen we ervoor dat je op een soepele wijze je huis kan verkopen in Nijmegen.

Van start

Wij doen eerst uitgebreid onderzoek naar jou. Wat zijn je wensen en verwachtingen? Door duidelijke afspraken te maken weet jij goed waar je aan toe bent tijdens het verkopen van je huis.  Je hebt altijd een aanspreekpunt. Wij geven je namelijk contactgarantie en dit houdt in dat je ons 24/7 kan bereiken. Verder kan je op de live chat tussen 9u en 21u ook altijd je vragen stellen aan een expert.

Prijsbepaling

Natuurlijk moeten wij het ook hebben over de prijs. Wij kijken naar de markt en aan de hand daarvan adviseren wij je over de beste verkoopstrategie. We kennen de lokale markt en de huidige prijzen, en weten zo in overleg met jou een goede prijs te bepalen.

Dit hangt samen met een goede presentatie van het huis. Wij bieden je een professioneel presentatiepakket aan waardoor je woning er uitnodigend uit ziet en er passende kopers komen bezichtigen. Niet alleen het interieur speelt een rol in de presentatie, maar ook op funda en onze website presenteren wij jouw woning strak, professioneel en uitnodigend.

Onderhandelen

Wij zorgen ervoor dat je ten eerste alleen maar serieuze kopers aantrekt en dat we bezichtigingsafspraken maken met hen. Via je digitale klantdossier houden wij jou van alles op de hoogte.

Door ons vooronderzoek weten wij precies wat je huis waard is en met onze onderhandelingstactieken en ervaring zorgen wij ervoor dat het maximale uit een onderhandelingsgesprek wordt gehaald. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat je huis in Nijmegen verkocht wordt voor de juiste prijs.

Overdracht

In deze fase is het doel bijna bereikt: er is een geschikte koper gevonden. Het huis is verkocht, maar wij helpen je natuurlijk achteraf nog met correcte en vlotte afhandeling. Wij zorgen ervoor dat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen en ook na de verkoop staan wij nog klaar voor al je vragen en eventuele onzekerheden.

Naast de eerder benoemde contact- en presentatiegarantie bieden wij tussentijds ook een annuleringsgarantie aan. Dit kost je niets, want wij geloven in de kracht van onze dienst. Wil je lezen wat andere klanten van ons vinden? Bekijk dan onze reviews.

Wij hebben nog tien tips voor je voor een snellere verkoop. Vraag het e-book op met de belangrijkste tips op een rijtje.

Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.