Ga naar inhoud

Begane grond ruim appartement met terras 6

6584 AJ Molenhoek

Verkocht

€ 349.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Begane grond ruim appartement met terras 6

Bouwnummer 6

Ruim begane grond appartement van 92 m2 met flink zonnig terras, gelegen op het zuid-oosten van ca. 29 m2 met berging en parkeerplaats in de onderbouw. Start bouw najaar 2021, geplande oplevering voorjaar 2023. De woningen worden zeer energiezuinig en dit appartement beschikt over een warmtepomp die kan verwarmen en koelen via de vloerverwarming. Door 10 eigen zonnepanelen zal de energierekening lekker laag zijn. De appartementen worden compleet opgeleverd met sanitair maar zonder keukeninrichting.

De begane grond steekt circa één meter boven het maaiveld uit, de 6 appartementen op deze bouwlaag hebben hierdoor extra privacy en een mooi uitzicht. Ieder appartement kent een andere indeling en formaat waardoor de keuze groot is. De bijbehorende terrassen zijn groot van formaat.

Royaal wonen aan de rand van Molenhoek met alle voorzieningen in de nabijheid en een fantastisch uitzicht over het Lierdal. Villa Lierdal maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan aan de Middelweg in Molenhoek op de locatie van de voormalige autogarage Jipp/Hegeman.

Het plan op deze zeer centraal gelegen locatie bestaat in totaal uit 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen van elk 16 appartementen. In Villa Lierdal komen 16 royale koopappartementen met een de semi-verdiepte afgesloten garage met 24 parkeerplaatsen en 16 privé bergingen. De hoofdentree bevindt zich aan het groene binnenplein. De markante entree is voorzien van een bellentableau, trappenhal en liftinstallatie.

De appartementen in Villa Lierdal zijn uitgerust met de laatste technieken en voldoen dan ook aan hoge normen als het gaat om duurzaamheid en comfort. Daarbij is extra geïnvesteerd om een zo duurzaam mogelijk gebouw te realiseren, zoals warmte-terug-win-systeem (wtw), zonnepanelen en warmtepomp installatie met koelfunctie.

Molenhoek is centraal gelegen onder de rook van Nijmegen en is omsloten door de prachtige natuur van het Lierdal, Groesbeekse bossen en de waterrijke omgeving van de Maas. Daarbij heeft Molenhoek als dorp buitengewoon veel te bieden. Naast het dorpse karakter beschikt Molenhoek over een klein winkelcentrum met supermarkt, treinstation met een verbinding naar Nijmegen-Venlo en zijn grote uitvalswegen binnen 1 á 2 minuten te bereiken. Ook beschikt Molenhoek sinds 2020 over een snelfietsroute van Cuijk naar Nijmegen. Hierdoor zijn de Radboud Universiteit en het Radboud Ziekenhuis met een elektrische fiets snel te bereiken. Tevens is er een breed aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Bijzonderheden:
* U kunt tot uiterlijk 14 juni 2021 inschrijven op dit project. Op de website vindt u het inschrijfformulier. Bij overtekening zal Janssen-Groesbeek Vastgoed toewijzen;
*De woningen worden gebouwd onder de nieuwbouwgarantieregeling appartementen 2020 van Bouwgarant.

Voor meer informatie over dit nieuwbouwplan, ga naar de website www.villalierdal.nl .

  • 92 m2
  • 2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 349.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte92 m2
Inhoud350 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Mook en Middelaar

Gemiddelde verkoopprijs in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: 2.770