Ga naar inhoud

1e verdieping appartement met balkon 9

6584 AJ Molenhoek

Verkocht

€ 535.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. 1e verdieping appartement met balkon 9

Bouwnummer 9

Ruim appartement ca. 131 m2 met lift en zonnig balkon ca 15 m2 op het `noord-westen, gelegen op de 1e verdieping van Villa Lierdal met 2 parkeerplaatsen en berging in de onderbouw. Start bouw najaar 2021, geplande oplevering voorjaar 2023. De woningen worden zeer energiezuinig en dit appartement beschikt over een warmtepomp die kan verwarmen en koelen via de vloerverwarming. Door 14 eigen zonnepanelen zal de energierekening lekker laag zijn. De appartementen worden compleet opgeleverd met sanitair maar zonder keukeninrichting.

Royaal wonen aan de rand van Molenhoek met alle voorzieningen in de nabijheid en een fantastisch uitzicht over het Lierdal. Villa Lierdal maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan aan de Middelweg in Molenhoek op de locatie van de voormalige autogarage Jipp/Hegeman.

Het plan op deze zeer centraal gelegen locatie bestaat in totaal uit 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen van elk 16 appartementen. In Villa Lierdal komen 16 royale koopappartementen met een de semi-verdiepte afgesloten garage met 24 parkeerplaatsen en 16 privé bergingen. De hoofdentree bevindt zich aan het groene binnenplein. De markante entree is voorzien van een bellentableau, trappenhal en liftinstallatie.

De appartementen in Villa Lierdal zijn uitgerust met de laatste technieken en voldoen dan ook aan hoge normen als het gaat om duurzaamheid en comfort. Daarbij is extra geïnvesteerd om een zo duurzaam mogelijk gebouw te realiseren, zoals warmte-terug-win-systeem (wtw), zonnepanelen en warmtepomp installatie met koelfunctie.

Molenhoek is centraal gelegen onder de rook van Nijmegen en is omsloten door de prachtige natuur van het Lierdal, Groesbeekse bossen en de waterrijke omgeving van de Maas. Daarbij heeft Molenhoek als dorp buitengewoon veel te bieden. Naast het dorpse karakter beschikt Molenhoek over een klein winkelcentrum met supermarkt, treinstation met een verbinding naar Nijmegen-Venlo en zijn grote uitvalswegen binnen 1 á 2 minuten te bereiken. Ook beschikt Molenhoek sinds 2020 over een snelfietsroute van Cuijk naar Nijmegen. Hierdoor zijn de Radboud Universiteit en het Radboud Ziekenhuis met een elektrische fiets snel te bereiken. Tevens is er een breed aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Bijzonderheden:
* U kunt tot uiterlijk 14 juni 2021 inschrijven op dit project. Op de website vindt u het inschrijfformulier. Bij overtekening zal Janssen-Groesbeek Vastgoed toewijzen;
*De woningen worden gebouwd onder de nieuwbouwgarantieregeling appartementen 2020
van Bouwgarant.

Voor meer informatie over dit nieuwbouwplan, ga naar de website www.villalierdal.nl .

  • 131 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 535.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte131 m2
Inhoud500 m3

Bouw

SoortPortiekflat
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Mook en Middelaar

Gemiddelde verkoopprijs in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Mook en Middelaar

Landelijk gemiddelde: 2.770