Koopwoningen Nijmegen

Koopwoningen Nijmegen gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij van Hermsen Garantiemakelaars hebben namelijk ruim 30 jaar ervaring als makelaar in Nijmegen en omgeving. Op aanbod koopwoningen Nijmegen vind je de woningen die momenteel in de verkoop staan.

We hebben woningen in heel Nijmegen in het aanbod. Denk aan o.a. Nijmegen-Oost, het Centrum, Brakkenstein, Grootstal, Dukenburg, Lindenholt, Hatert, Neerbosch-Oost, Hazenkamp en Lent/Nijmegen-Noord.

Zoals te zien is ons aanbod groot en gevarieerd: je kunt bij ons terecht als je een starterswoning zoekt in Lindenholt, een appartement aan de Waalkade of bijvoorbeeld een karakteristiek herenhuis in Nijmegen-Oost. Bij ons staat kwaliteit hoe dan ook altijd voorop. We zijn daarom ook  Garantiemakelaar. Lees meer op onze aankoopgaranties.

Contact inzake koopwoningen Nijmegen en omgeving

We hebben inmiddels geholpen met de verkoop van honderden woningen in de regio Nijmegen. Vooral woningen in het centrum, Nijmegen-Oost en omliggende plaatsen, tot in Duitsland toe. Denk aan:

  • Groesbeek
  • Berg & Dal
  • Beek-Ubbergen
  • Malden
  • Kranenburg

Dit tot grote tevredenheid van onze klanten. Zie daartoe de pagina reviews makelaar Nijmegen.

Wil je meer weten of heb je interesse in een koopwoning in Nijmegen of omgeving? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: 024-323 3200 of via info@hermsenmakelaars.nl

 

Koopwoningen Nijmegen