Eerst kopen, dan verkopen

Alvast oriënteren op de kopersmarkt en tegelijkertijd starten met alle verkoop voorbereidingen van je huidige woning, maar de daadwerkelijke verkoop pas starten zodra je een ander huis hebt gekocht. Kan dat? Ja dat kan!

Bij Garantiemakelaars kun je niet alleen terecht voor de verkoop van je huidige woning. Wij helpen je ook graag bij het vinden van je droomwoning in een wat lastige markt.

In de huidige verkopersmarkt wil je niet eerst verkopen en daarna kopen. Het kan immers enige tijd duren voordat je jouw nieuwe (t)huis hebt gevonden. Profiteer daarom van ons ‘verkopen onder voorbehoud van kopen’ pakket! Start met het verkoopklaar zetten van jouw huidige woning. Het “te-koop-bord” plaatsen wij pas als je een andere woning hebt gekocht!

Meer weten? Neem contact op.

Eerst meer lezen over ons pakket? Scroll naar beneden.

Eerst kopen dan verkopen

Naam

Jouw voordelen bij een Garantiemakelaar:

  • een optimale presentatie;
  • snel up to date over het nieuwe aanbod;
  • geld besparen door snel te schakelen zodra je een nieuwe woning hebt gekocht;
  • rustige voorbereiding zonder stress;
  • direct starten met verkoop en alsnog profiteren van de hoge prijzen in de woningmarkt mocht deze zich negatief gaan ontwikkelen;

Zo werkt het:

1

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor het ‘verkopen onder voorbehoud van kopen’ pakket. We maken graag een afspraak met je om alles door te nemen.

2

Wij gaan aan de slag

Als alle voorwaarden duidelijk en akkoord zijn gaan wij voor jou aan de slag. Wij zorgen voor de juiste verkoopstrategie, de juiste vraagprijs, professionele foto’s en verzamelen alle benodigde documentatie.

3

Wij zetten alles voor je klaar

Het complete pakket voor de toekomstige verkoop van jouw huis zetten we alvast klaar, maar het gaat nog niet de markt op.

4

Wij zijn startklaar

Terwijl wij alles klaarzetten heb jij alle tijd om op zoek te gaan naar jouw volgende (t)huis. Geen haast, geen stress! Zodra je jouw nieuwe woning hebt gevonden, schakel je ons weer in en gaan voor je aan de slag met de verkoop van jouw huidige woning waarbij we o.a. opnieuw de vraagprijs checken. Heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe woning? Bespreek met ons de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag meer, stuur een mail naar nijmegen@hermsenmakelaars.nl of bel 024 - 323 32 00.
Wil je dat wij contact met jou opnemen, vul dan onderstaand formulier in.